注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

小蜜蜂的天空

愿时光保持不变...

 
 
 

日志

 
 

空闲的一周  

2007-11-01 16:36:34|  分类: 蜂言蜂语 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

 OH,LA LA LA!!本来呢个星期要上法国外教嘅课,但系由于法国航空公司嘅罢工,老师坐嘅飞机无左,飞5到过黎上课,我地无拉拉多左一个星期空闲嘅时间。法国人啊,法国人,你地5好罢工罢甘耐啊!!快D上班啦,我5想因为推迟上课而推迟licence啊!!早D考完早D解放啊!!!

至于呢个空闲嘅星期,蜜峰我貌似做左好多野,但又5知忙左D咩喔!!最记得嘅就系星期二去左小洲果边食饭。讲系食饭就一匹布甘长啦,先系落错车,跟住行错方向,一个人系个鸟不生蛋嘅地方行左成半个钟!!谂起都郁闷啊!!不过历尽千辛万苦,终于到左金瀛饭店啦!!哇!!简直系平靓正啊!!20蚊半只走地鸡,好味啊!!强烈推荐连莲藕煲猪骨汤啊!好甜好饮啊!!芋蓉酥都5错。有机会同小妞们去食!!逛左下小洲村,见到蚝壳屋。可能甘岩水退,条河干晒,成条村有那么一点儿萧条。揾日水多翻嘅时候,再去感受下水乡先!!

  评论这张
 
阅读(16)| 评论(4)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017